Godt arbeidslys uansett yrke

Politikkens begynnelse
5th november 2022

Alle som skal jobbe ute etter mørkets frambrudd vet hvor viktig det er med godt arbeidslys. Det handler både om å få jobben raskt og skikkelig gjort, men det handler ikke minst om sikkerhet. Å jobbe i dårlig lys kan føre til uhell og skader. Heldigvis er det lett å skaffe og montere ekstralys.

Politikere med jobb i tillegg

Mange kommunestyrerepresentanter jobber deltid ved siden av politikken. Og selv heltidspolitikere har ting som skal gjøres hjemme når de har fri. Etter lange dager med politiske møter, er det ikke sikkert dagslyset rekker til å gjøre alt i hus og hage. Utendørs oppussing eller hagearbeid kan være vanskelig å gjøre i mørket. Noen politikere er også gårdbrukere eller hjelper til på familiegården når de har mulighet til det. Og alle som jobber innen landbruket vet at det gjelder å utnytte finværet, også etter at det har blitt mørkt.

Arbeidslys fra Nordeye

Nordeye selger arbeidslys til både personbiler, lastebiler, traktorer, skogsmaskiner, gravemaskiner og ATV. Her kan du finne ekstralys til bilen, som er lurt å ha når du skal kjøre til og fra møter om kvelden, og du kan finne arbeidslys til å jobbe ute midt på natta. Med gode arbeidslys fra Nordeye får du jobben gjort, selv om det skulle bli seint. Hos Nordeye finner du også varsellamper, ekstralys og lyspærer, og du kan bestille alt enkelt på nett og får det levert med Posten.

Tid til alt

Er du politiker og skal jobbe utendørs i tillegg, vet du at dagslyset ikke alltid strekker til. Høst- og vinterdagene er korte i Norge, og da er det både praktisk og nyttig med gode arbeidslys slik at du får forlenget arbeidsdagen og rekker det du skulle gjort. Jobber du i skogbruket. vil du jo ikke risikere å stå midt i skogen uten skikkelig lys. Nordeye har en løsning for deg, uansett hvilket kjøretøy du trenger arbeidslys til.

culture